«Ο Τέιτουμ έχει μια super team – Αν είχα και εγώ μια υπερομάδα, θα κέρδιζα το πρωτάθλημα»

Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις για τον συμπαίκτη του στην Team USA, Τζέισον Τέιτουμ, προέβη ο σέντερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τζοέλ Εμπίιντ.

Μιμούμενος τη φωνή του Καμερουνέζου και μεταφέροντας τα όσα λέει στο περιβάλλον του, ο παρουσιαστής του podcast “Check Ball Show”, Ντρου Χάνλεν, είπε: “Ο Τζέισον έχει μια super team. Αν είχα και εγώ μια υπερομάδα, θα κέρδιζα και εγώ το πρωτάθλημα”.

Advertisement

Ο Εμπίιντ, ο οποίος ήταν μπροστά, χαμογέλασε επιβεβαιώνοντας ότι πράγματι εκφράζει αυτές τις απόψεις και πρόσθεσε: “Αν εγώ έχω 5 στα 20 σουτ σε ένα ματς, θα χάσουμε με μεγάλη διαφορά.”

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Μέσα στην χρονιά αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, νικήσαμε τη Ρεάλ τέσσερις φορές»

Το δικό του σχόλιο έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της…
Περισσότερα

Αιχμές Μούσα για τη διαιτησία με Ολυμπιακό: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αλλά δεν είναι εύκολο με όσα συμβαίνουν»

Στην EuroLeague TV μίλησε ο Βόσνιος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντζάναν Μούσα, στην ανάπαυλα του Game 3 μεταξύ…