Μπάτλερ: «Πήγαμε με τον Αντετοκούνμπο σε club και ακούσαμε ήχο πυροβολισμών – Προσπάθησα να τον προστατέψω»


Ένα αστείο περιστατικό με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από ένα πάρτι όταν ο Έλληνας superstar έκανε τα πρώτα του βήματα στις ΗΠΑ, εξιστόρησε ο πρώην συμπαίκτης του, Καρόν Μπάτλερ.

“Η αλήθεια είναι πως νόμιζα πως έπεφταν πυροβολισμοί, ήμασταν σε ένα τρελό μέρος. Πολύς κόσμος συνήθιζε να πηγαίνει εκεί. Όλοι νομίζαμε ότι έπεφταν πυροβολισμοί. Όλοι είχαμε φοβηθεί. Τράβηξα τον Γιάννη για να τον προστατέψω. Πάντα σαν βετεράνος, αισθανόμουν το καθήκον να προστατεύω τους μικρούς. Είναι ξεχωριστός για εμένα γιατί είναι μέρος της υστεροφημίας μου”, δήλωσε ο άλλοτε άσος των Μιλγουόκι Μπακς στην εκπομπή “Thanalysis”.

Advertisement

Όπως διευκρίνισε στη συνέχεια ο Μπάτλερ, οι δήθεν “πυροβολισμοί” ήταν ο ήχος που έκανε ο φελλός από το άνοιγμα σαμπάνιας.

Περισσότερα