Πιρς: «Ο Λέοναρντ θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται την απόσυρση»

Σε μια δήλωση για τον Καουάι Λέοναρντ που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, προέβη ο παλαίμαχος φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς, Πολ Πιρς.

“Γνωρίζοντας το ιστορικό του Καουάι με τους τραυματισμούς, μου άρεσε που αποχώρησε από την εθνική ομάδα. Θα πρέπει πραγματικά να αρχίσει να σκέφτεται την απόσυρση. Ειλικρινά, το πιστεύω αυτό. Έχει να κάνει πλέον με την υγεία του. Έχει χάσει το 44% των αγώνων. Θα πρέπει να σκεφτεί πραγματικά το μέλλον του”, ανέφερε ο “Thuth” στην εκπομπή “Undisputed”.

Advertisement

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Λέοναρντ έλαβε μέρος σε 68 παιχνίδια, μετρώντας κατά μέσο όρο 23,7 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ σε 34,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Ήρθε λίγο… μπαμπάτσικος – Το ‘κοψε το φαγητό με τον καιρό, έκανε την προπόνησή του και πλέον δείχνει τι παίκτης είναι»

Το δικό του σχόλιο για τον Τούρκο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Τζέντι Όσμαν, και την αγωνιστική του άνοδο το…