Μπέιλες: «Ο Μπρόνι είναι πιο clutch από τον ΛεΜπρόν – Δεν θα αρέσει στους βετεράνους των Λέικερς το να παίζει πολύ»

Advertisement

Το εγκώμιο του rookie γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Μπρόνι Τζέιμς έπλεξε ο αναλυτής του ΝΒΑ, Σκιπ Μπέιλες, συγκρίνοντάς τον με τον πατέρα του.

“Ο Μπρόνι υπέγραψε ένα εγγυημένο συμβόλαιο με τους Λέικερς, στο οποίο δεν υπάρχει καθόλου η G-League. Θα είναι στο ρόστερ της ομάδας από την πρώτη μέρα και θα πάρει αγωνιστικά λεπτά πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω πόσα λεπτά θα πάρει βέβαια. Είμαι fan του Μπρόνι. Νομίζω ότι ο Μπρόνι είναι πιο σκληρός από τον ΛεΜπρόν. Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί να ζει στη σκιά του πατέρα του. Λατρεύω το πώς το χειρίστηκε”, ανέφερε αρχικά ο Μπέιλες.

Advertisement

“Κάθε φορά που τον βλέπω, νιώθω αισιοδοξία για το πώς χειρίζεται τον εαυτό του. Οι γονείς του έκαναν πολύ καλή δουλειά στην ανατροφή του. Πιστεύω ότι θα παίξει καλά δίπλα στον πατέρα του. Βέβαια, πιστεύω πως θα υπάρξει μεγάλη γκρίνια από τους βετεράνους της ομάδας, αν δουν τον Μπρόνι να παίζει 12, 14, 16 λεπτά”, υποστήριξε.

“Πιστεύω ότι ο Μπρόνι θα είναι αρκετά καλός. Νομίζω ότι θα γίνει clutch σουτέρ τριών πόντων. Πάντα είχα την αίσθηση ότι ο Μπρόνι είχε ισχυρότερο γονίδιο clutch από τον πατέρα του”, τόνισε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα