Δύο ομάδες της EuroLeague διεκδικούν τον Ίγκνας Μπραζντέικις

Advertisement

Τους διεκδικητές του… φευγάτου από τον Ολυμπιακό, Ίγκνας Μπραζντέικις, αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρέανι.

“Ο Ίγκι Μπραζντέικις έχει δεχτεί το ενδιαφέρον από Ζαλγκίρις Κάουνας και Μπασκόνια. Η Ζαλγκίρις έχει ρίξει στο τραπέζι διετές συμβόλαιο. Δεν θα συνεχίσει την εμπειρία του στον Ολυμπιακό”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ ο Αντρέανι.

Τη φετινή σεζόν ο Λιθουανός φόργουορντ κατέγραψε 27 εμφανίσεις στην EuroLeague με τη φανέλα των “ερυθρολεύκων”, με μέσο όρο 3,6 πόντους και 1,7 ριμπάουντ σε 10,8 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, χωρίς να καταφέρει να προσαρμοστεί σε ικανοποιητικό βαθμό στο παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Περισσότερα
Περισσότερα

Νέο «χτύπημα» από τη μητέρα του Χολμς: «Αντιεπαγγελματικός ο τρόπος διαχείρισης – Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο ΝΒΑ»

Advertisement Νέα δημόσια παρέμβαση υπήρξε γύρω από το θέμα που άνοιξε μετά τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν για…