«Ψήνεται» ανταλλαγή μεταξύ Μιλγουόκι Μπακς και Τορόντο Ράπτορς

Advertisement

Ολοένα και αυξάνονται οι φήμες που θέλουν τους Μιλγουόκι Μπακς να παραχωρούν αυτό το καλοκαίρι τον 36χρονο σέντερ, Μπρουκ Λόπεζ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Behindthebuckpass”, τα “ελάφια” ενδέχεται να στείλουν στο Τορόντο τον πολύπειρο άσο, έτσι ώστε να αποκτήσουν τον πρώην παίκτη των Ντένβερ Νάγκετς, Μπρους Μπράουν.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο πρωταθλητής της σεζόν 2022-23 με τους “σβόλους” αγωνίστηκε σε 67 παιχνίδια, μετρώντας κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ σε 26,0 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Σημειώνεται ότι εκτός από τον Λόπεζ, στην πόρτα της εξόδου από τους Μπακς εμφανίζονται επίσης ο Μπόμπι Πόρτις και ο Πατ Κόνατον.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι 9 παίκτες της EuroLeague έχουν συμφωνήσει ή φέρονται να έχουν κλείσει για το καλοκαίρι

Advertisement Μια πρώτη μεγάλη εικόνα με παίκτες που είναι έτοιμη για μεταγραφή έδωσε η εκπομπή Πάρε Βάλε στο…