«Έκοψε» άλλους δύο παίκτες από την Εθνική ο Βασίλης Σπανούλης – Η τελική 12άδα

Advertisement

Στην 12άδα που θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στους Oλυμπιακούς Αγώνες κατέληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, προβαίνοντας σε δύο ακόμη “κοψίματα” την Κυριακή.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο παίκτες που δεν θα λάβουν μέρος στο προoλυμπιακό τουρνουά είναι ο Μιχάλης Λούντζης και ο Νίκος Χουγκάζ.

Η τελική 12άδα της Εθνικής απαρτίζεται από τους Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Δημήτρη Μωραΐτη, Βασίλη Τολιόπουλο, Νικ Καλάθη, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιώργο Παπαγιάννη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Κώστα Παπανικολάου, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστα Αντετοκούνμπο και Ντίνο Μήτογλου.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Μετά από 1-2 άστοχα σουτ ο Αταμάν τον αντικατέστησε, και του λέει “θες και συναντήσεις και παραπονιέσαι, και δεν μπορείς να παίξεις”»

Advertisement Πρόσθεσε το pickandroll.gr στη Google Το παρασκήνιο γύρω από τον Τι Τζέι Σορτς και το ενδιαφέρον που…