Υπογράφει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ – Τα χρήματα που θα λάβει

Advertisement

Παίκτης του Ολυμπιακού θα γίνει ξανά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι.

Με βάση τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, ο Ελληνοαμερικανός θα αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, και θα υπογράψει διετές deal με τους “ερυθρολεύκους”.

“Έτοιμοι να συνεργαστούν ξανά είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Ολυμπιακός. Είναι έτοιμος για διετές συμβόλαιο με απολαβές 2,2 εκατομμύρια δολάρια συν μπόνους. Ο γκαρντ με το ελληνικό διαβατήριο δεν θα είναι μέλος του επόμενου ρόστερ της Φενέρμπαχτσε”, σημείωσε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπλαζεβίτσιους: «Θέλω να δω τώρα τους οπαδούς που όταν προέβλεψες το 3-2 έλεγαν “χαχα, η σειρά θα είναι 3-0 για τον Παναθηναϊκό”»

Advertisement Στη συζήτηση που είχε ανοίξει πριν από τη σειρά του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια στάθηκε ο Γκίτις…