«Καυτό» όνομα παίζει δυνατά για τους Λος Άντζελες Λέικερς στην περιφέρεια

Νέα προσπάθεια για την απόκτηση ενός παίκτη που είχαν κυνηγήσει στο παρελθόν, αναμένεται να κάνουν το φετινό καλοκαίρι οι Λος Άντζελες Λέικερς.

“Ένα όνομα που ενδιέφερε τους Λέικερς στο παρελθόν, αναμένεται να βγει ξανά στο προσκήνιο για εκείνους τις επόμενες εβδομάδες. Δεν είναι άλλος από τον Ντεζούντε Μάρεϊ των Ατλάντα Χοκς. Τα “γεράκια” έχουν το Νο. 1 pick στο φετινό draft και καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον τόσο του Τρέι Γιανγκ, όσο και του Ντεζούντε Μάρεϊ. Το ενδιαφέρον των Λέικερς για τον Μάρεϊ είναι δεδομένο εδώ και αρκετούς μήνες”, ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας “The Athletic”, Σαμς Σαράνια.

Advertisement

Οι Καλιφορνέζοι θεωρείται σίγουρο ότι θα ψάξουν για έναν τρίτο σταρ στο πλευρό του Άντονι Ντέιβις και του ΛεΜπρόν Τζέιμς ενόψει της νέας σεζόν.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Ήρθε λίγο… μπαμπάτσικος – Το ‘κοψε το φαγητό με τον καιρό, έκανε την προπόνησή του και πλέον δείχνει τι παίκτης είναι»

Το δικό του σχόλιο για τον Τούρκο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Τζέντι Όσμαν, και την αγωνιστική του άνοδο το…