Μποζίκας: «Γράψαμε ιστορία με την πρόκρισή μας στο Final Four – Χάσαμε σε πολύ μικρές λεπτομέρειες το πρωτάθλημα»

Advertisement

Στην εκπομπή της NOVA, “Playmakers”, μίλησε ο assistant coach του Ολυμπιακού, Γιώργος Μποζίκας, σχολιάζοντας τη φετινή πορεία της ομάδας.

“Όταν δεν τελειώνεις τη χρονιά με νίκη και δεν παίρνεις τίτλο στον βασικό σου στόχο, δεν μπορείς να πεις ότι η χρονιά είναι επιτυχημένη. Από εκεί και πέρα, ήταν μία χρονιά που δοκιμαστήκαμε πολύ, δοκιμαστήκαμε συνεχόμενα, βγήκαμε πιο δυνατοί, σταθήκαμε στα πόδια μας, παλέψαμε μέχρι το τέλος με όλες μας τις δυνάμεις να κατακτήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, γράψαμε ιστορία με την πρόκρισή μας στο Final Four απέναντι στην Μπαρτσελόνα και γενικά μέσα στη χρονιά δεν νομίζω ότι μας έδιναν πολλές πιθανότητες ότι θα κάναμε κάτι καλό φέτος”, ανέφερε.

Advertisement

“Παρόλα αυτά είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας, για την ομάδα μας και αυτό που παρουσιάσαμε φέτος. Χάσαμε σε πολύ μικρές λεπτομέρειες το πρωτάθλημα, το οποίο κληθήκαμε να παίξουμε τα πέντε παιχνίδια χωρίς τον βασικό μας σέντερ που ξέρετε πόσο σημαντικός είναι για τη φιλοσοφία μας, για την επιθετική και την αμυντική λειτουργία μας”, είπε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα