Την άποψη πως ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ αποτελεί ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Έρικ ΜακΚόλουμ μέσω του “Urbonus” podcast.
“Θα μου άρεσε ο Κέβιν Πόρτερ στον Ολυμπιακό. Είναι παίκτης τεράστιας ποιότητας. Δεν παίρνεις 80 εκατομμύρια δολάρια χωρίς λόγο. Μπορεί να σκοράρει, να δημιουργήσει, να παίξει pick and roll και isolation. Έδειξε ότι μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα παρότι είναι ένας παίκτης που δεν είχε ευρωπαϊκή εμπειρία”, δήλωσε ο βετεράνος γκαρντ στην εκπομπή του “Basketnews.com”.
“Είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Νομίζω ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν είναι στο ΝΒΑ, είναι τα εξαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε. Με τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς, αυτός είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει το κενό του”, υποστήριξε.