Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Game 3 ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, που απευθύνθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
“Άκουσα ότι ο φίλος μου ο Μπαρτζώκας ανέφερε το όνομά μου στη συνέντευξη Τύπου. Σε παρακαλώ φίλε μου σταμάτα να μιλάς για μένα. Κάνω τη δουλειά μου, κάνεις τη δική σου. Αν η δουλειά σου είναι κάπως έτσι, οκ. Οπότε μην ζηλεύεις. Μπορεί στο μέλλον να νικήσεις τη EuroLeague με τον Ολυμπιακό, που είναι η μεγαλύτερη προσδοκία των οπαδών σας”, είπε ο Τούρκος.
“Άκουσα και στην τελευταία συνάντηση στο Πειραιά, ότι ανέφερε κάτι για την αποβολή μου και γιατί παίρνω αυτή την αποβολή. Αυτή είναι η δουλειά μου. Ο διαιτητής με τιμώρησε. Άλλα κάνε τη δουλειά σου. Μην αναφέρεις το όνομά μου στη συνέντευξη Τύπου. Κάνε το σχόλιό σου για το παιχνίδι σου”, υπογράμμισε.