Μπαρτζώκας: «Ο ΠΑΟ είχε 10 βολές παραπάνω – Εγώ δεν θα είμαι ο κλασικός γραφικός -όπως κάνουν άλλοι- να γκρινιάζω για τη διαιτησία»

Advertisement

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε μετά το τέλος του Game 3 με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

“Δεν σιγουρέψαμε την μπάλα. Κάναμε επιθέσεις που ζητούσαμε την μπάλα στα χέρια. Επίσης κάναμε πάρα πολλά αμυντικά λάθη με βάση το πλάνο μας. Αφήσαμε πάρα πολλά αριστερά drive του Ναν, πάρα πολλά αριστερά drive του Σλούκα και πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι”, δήλωσε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Advertisement

“Βέβαια επηρέασε και τον τρόπο που παίξαμε το παιχνίδι αμυντικά ο τρόπος που σφύριξαν από την αρχή οι διαιτητές. Είχαν όλοι μας οι παίκτες κατευθείαν δύο-τρία-τέσσερα φάουλ. Ο Παναθηναϊκός ήταν δέκα βολές παραπάνω σε ένα τέτοιο παιχνίδι”, πρόσθεσε.

“Εγώ δεν θα είμαι ο κλασικός γραφικός όπως κάνουν άλλοι να γκρινιάζει για τη διαιτησία. Αλλά θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, να είμαστε πιο έτοιμοι σε τέτοιου είδους καταστάσεις, στο παιχνίδι της Τετάρτης στο γήπεδό μας”, υπογράμμισε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Περισσότερα

«Έχει ήδη αλλάξει η οικονομική πολιτική του Ολυμπιακού – Κάνει κάτι που δεν έκανε τα προηγούμενα 14 χρόνια»

Advertisement Στον τρόπο με τον οποίο κινείται πλέον στην αγορά η διοίκηση του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου…
Total
0
Share