Ο ΝΒΑer που έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό

Advertisement

Στο “Meridian Sport” μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Σάνι Μπετσίροβιτς, που προέβη σε αποκαλύψεις για το ρόλο του Γκόραν Ντράγκιτς στη μεταγραφή του Κέντρικ Ναν.

“Ο Γκόραν Ντράγκιτς με βοήθησε πολύ στο να φέρω τον Κέντρικ Ναν. Ο Κέντρικ προπονούνταν με τον Ζόραν Ντράγκιτς στο Μαϊάμι εκείνη την εποχή, οπότε ο Γκόραν μου επέτρεψε να εξηγήσω τα πάντα στον Nαν. Του είπε ότι μεγαλώσαμε μαζί στην εθνική ομάδα, ότι θα είναι καλά στον Παναθηναϊκό και μετά τον πλησίασα και του είπα ότι η προσαρμογή στην Ευρώπη δεν είναι εύκολη, αλλά ότι με τον προπονητή που έχουμε πρέπει να είμαστε η πρώτη επιλογή του”, ανέφερε ο Σλοβένος.

Advertisement

“Ακόμη και έτσι, δεν ήταν εύκολο να πείσεις έναν παίκτη του NBA με σημαντικό ρόλο να φύγει από τη Disneyland. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Τέσσερις ομάδες συμμετείχαν στην κούρσα, αλλά το συναίσθημα του προέδρου έγειρε τη ζυγαριά. Ο Κέντρικ ήρθε και ήταν θέμα χρόνου να φανεί η ποιότητά του γιατί αυτός ο παίκτης είναι πραγματικά κυρίαρχος. Σε ορισμένες προπονήσεις σκεφτήκαμε «Τι είναι αυτό;»”, εξομολογήθηκε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Περισσότερα

Αποφάσισε για το μέλλον του ο Χεζόνια – Η τελευταία πρόταση που είχε στα χέρια του και δεν αποδέχθηκε

Advertisement Να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ισπανίας αποφάσισε ο Μάριο Χεζόνια,…