«Τζόρνταν και Τσάμπερλεϊν διαφωνούσαν για το ποιος είναι ο GOAT – Ήταν όσο πιο έντονοι μπορούσες να φανταστείς»

Advertisement

Μια άγνωστη ιστορία που είχε αποκαλύψει ο εκλιπών, Μπιλ Γουόλτον, με πρωταγωνιστές τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν από το μακρινό 1996 και το meeting των 50 κορυφαίων παικτών για τα 50 χρόνια του ΝΒΑ, επανέφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα “Fadeawayworld”.

“Ήμασταν σε ένα δωμάτιο 50 παίκτες. Σε μια γωνιά, κάθονταν ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν. Ήταν σε ένα τραπέζι και διαφωνούσαν για το ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Ήταν όσο πιο έντονοι μπορούσες να φανταστείς. Όλοι οι υπόλοιποι το διασκεδάζαμε. Ο Μπιλ Ράσελ και ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ χαμογελούσαν και υπέγραφαν αυτόγραφα. Κάποια στιγμή μπήκε ο Ντέιβιντ Στερν στην αίθουσα και είπε να ετοιμαστούμε”, είχε δηλώσει ο Γουόλτον.

Advertisement

“Όλοι είχαμε μαζευτεί και αυτοί ήταν ακόμη στο τραπέζι και διαφωνούσαν. Ο Γουίλτ ήθελε πάντα να λέει την τελευταία κουβέντα, σηκώθηκε από το τραπέζι και είπε στον Μάικλ πως άλλαξαν τους κανονισμούς για κυριαρχήσει εκείνος πιο εύκολα, ενώ όταν έπαιζε ο ίδιος είχαν αλλάξει για να του το κάνουν δυσκολότερο”, προσθέσε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Total
0
Share