Δεν εξασφάλισε θέση στην EuroLeague ο Ερυθρός Αστέρας παρά την κατάκτηση της ΑΒΑ – «Οι εγχώριες λίγκες δεν θα παίζουν ρόλο»

Advertisement

Σε 750.000 ευρώ ανέρχεται πλέον το ποσό που θα πρέπει να καταβάλλουν οι ομάδες που θα εξασφαλίσουν ένα από τα εναπομείναντα εισιτήρια για την EuroLeague της επόμενης σεζόν, σύμφωνα με την Mozzart Sport.

“Δεν θα υπάρχουν πλέον πρωταθλητές. Δεν θα χρειάζεται να κερδίζεις κάπου για να μπεις στην EuroLeague. Οι θέσεις κατάταξης στην εγχώρια λίγκα δεν θα παίζουν ρόλο. Όλοι θα έχουν πιθανότητες και είμαστε σε συζητήσεις με όλους. Οι ομάδες θα αποφασίσουν. Καθήκον μου είναι να παρουσιάσω τα κριτήρια για να τα κατανοήσουν οι σύλλογοι”, δήλωσε στο “Basketnews.com” ο CEO της EuroLeague, Παούλιους Μοτιεγιούνας, ξεκαθαρίζοντας πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν εξασφάλισε θέση παρά την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αντίστοιχο αντίτιμο πέρσι ήταν στα 500.000 ευρώ, ενώ αναμένεται να δοθούν τέσσερα golden pass, με διεκδικήτριες ομάδες τις Παρτιζάν, Ερυθρό Αστέρα, Βίρτους Μπολόνια, Άλμπα Βερολίνου και Βαλένθια.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Total
0
Share