Γνωστό έγινε το περιεχόμενο των συνθημάτων από πλευράς των οπαδών της Φενέρμπαχτσε κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο το βράδυ της Τετάρτης.
Όταν η αποστολή των “πρασίνων” άρχισε να κατεβαίνει από το λεωφορείο, οι φίλοι της τουρκικής ομάδας άρχισαν να αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν “Istanbul-Istanbul”, ενώ λίγο αργότερα στο στόχαστρο μπήκε ο προπονητής των “πρασίνων”, με τους περίπου 20 φίλους της Φενέρ να τραγουδούν -σε ελεύθερη μετάφραση- “κάνε ντόπινγκ, Εργκίν Αταμάν”.
Μόλις εκείνος εμφανίστηκε, μπαίνοντας στο ξενοδοχείο, οι οπαδοί φώναξαν ρυθμικά “Η Φενέρ θα σε γ$%@#ει” και τον πλησίασαν με άγριες διαθέσεις. Μάλιστα, ήταν τόσο εκνευρισμένος που απείλησε ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και ότι η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα.
