Υποψήφιος πρόεδρος Γαλατά: «Αν κερδίσω στις εκλογές, ο Αταμάν επιστρέφει» – Απάντηση του τεχνικού του ΠΑΟΓια τις 25 Μαΐου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές στην Γαλατάσαραϊ, με έναν εκ των υποψηφίων να κάνει λόγο για πιθανή πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν στη θέση του προπονητή.

“Ο Αταμάν είναι προπονητής της εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού. Αν κερδίζαμε τις εκλογές, θα γινόταν προπονητής της Γαλατάσαραϊ”, δήλωσε ο Σουχέιλ Μπατούμ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Basketnews.com”.Μάλιστα, ο εν λόγω υποψήφιος έκανε λόγο για συνάντηση ανάμεσα στον νυν coach των “πρασίνων” και τον Ουνάλ Αϊσάλ, ο οποίος είχε θέση προέδρου από το 2011 έως το 2014, όταν ο Αταμάν εργαζόταν στην ομάδα.

“Δεν υπήρξε καμία συνάντηση ανάμεσα σε εμένα και τον αξιότιμο Ουνάλ Αϊσάλ, σχετικά με τη θέση του προπονητή της Γαλατάσαραϊ. Εύχομαι να υπηρετήσω με επιτυχία για πολλά χρόνια την εθνική μας ομάδα μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό, όπου σήμερα είμαι προπονητής. Αν επιστρέψω μια μέρα στη Γαλατάσαραϊ, θα επιστρέψω ως πρόεδρος, όχι ως προπονητής”, ξεκαθάρισε ο Αταμάν μιλώντας στο “SÖZCÜ Spor“.

Περισσότερα
Total
0
Share