Πέντε ομάδες κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους στην EuroLeague: «Έχουν από 20% πιθανότητες να αποχωρήσουν»

Advertisement

Στην ισπανική AS μίλησε ο CEO της EuroLeague, Παούλιους Μοτιεγιούνας, που κλήθηκε να τοποθετηθεί για την προοπτική ένταξης ομάδας από το Ντουμπάι στη διοργάνωση.

“Θα έλεγα ότι είναι 50/50 για ομάδα από το Ντουμπάι. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη μορφή της διοργάνωσης. Νομίζω ότι είναι μέρος της επιτυχίας της EuroLeague. Κάθε παιχνίδι έχει σημασία. Κρατάει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και δεν πρόκειται να μειώσουμε τον αριθμό των αγώνων. Επίσης, αν ρωτήσεις τους παίκτες, σου λένε ότι θέλουν να παίξουν περισσότερο. Προτιμούν να παίζουν περισσότερο από το να προπονούνται”, δήλωσε.

Advertisement

Σχετικά με την ομάδα που θα αποχωρήσει από την EuroLeague την επόμενη σεζόν, είπε: “Δυστυχώς θα είναι ανάμεσα στην Άλμπα Βερολίνου, τη Βίρτους Μπολόνια, τον Ερυθρό Αστέρα, την Παρτίζαν και τη Βαλένθια. Κάποια θα πρέπει να φύγει για να πάρει μέρος η Παρί. Όλοι έχουν από 20% πιθανότητες να αποχωρήσουν. Βέβαια όλες οι ομάδες είναι το ίδιο για εμάς. Οι εταίροι είναι εκείνοι που θα πάρουν την απόφαση”.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα