Δημοσίευμα στις ΗΠΑ μιλά για trade του Σάσα Βεζένκοβ – «Οι Κινγκς πρέπει να προχωρήσουν»

Την άποψη πως οι Σακραμέντο Κινγκς θα πρέπει να παραχωρήσουν μέσω ανταλλαγής τον Σάσα Βεζένκοβ το φετινό καλοκαίρι, εξέφρασε ο Τάιλερ Γουότς.

“Οι Κινγκς υπέγραψαν με τον MVP της EuroLeague ένα τριετές συμβόλαιο αξίας σχεδόν 20 εκατομμυρίων δολαρίων στην offseason του 2023. Υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες και πολλές κουβέντες για την απίθανη ικανότητά του στο σουτ. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο Βεζένκοβ θα έπαιζε βασικό ρόλο, αλλά δεν έχει ταιριάξει ακόμη”, αναφέρει στην ιστοσελίδα “aroyalpain”.

“Οι Κινγκς του οφείλουν 6,6 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη σεζόν και έχουν team option 6,9 εκατομμύριων δολαρίων για τη αγωνιστική περίοδο 2025-26. Το Σακραμέντο πρέπει να πάρει αποφάσεις αυτό το καλοκαίρι. Εάν σχεδιάζουν να υπογράψουν ξανά τον Μαλίκ Μονκ, οι Κινγκς θα είναι κοντά στο όριο του luxury tax. Η απόρριψη του συμβολαίου του Βεζένκοβ θα μπορούσε να τους κρατήσει κάτω από αυτό και να εξοικονομήσει εκατομμύρια στην ιδιοκτησία”, προσθέτει.

“Ο Βεζένκοβ βρίσκεται στο μέσο της ακμής του. Θα δουλέψει στο παιχνίδι του, αλλά οι οπαδοί δεν πρέπει να περιμένουν τεράστια βελτίωση. Είναι καλός σουτέρ, αλλά θα δυσκολευτεί να σκοράρει, να αμυνθεί και να δημιουργήσει ανοιχτά σουτ στο ΝΒΑ. Οι Κινγκς θα πρέπει να προχωρήσουν, αλλά η εύρεση μιας ομάδας που θα τον αποκτήσει μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. Το συμβόλαιό του ουσιαστικά λήγει (σ.σ. εννοεί το 2025), οπότε είναι δυνατό να πειστεί μια ομάδα σε rebuild να τον πάρει με trade”, υποστηρίζει ο Αμερικανός αναλυτής.

Περισσότερα
Περισσότερα

Σερβικό ΜΜΕ αποκαλύπτει τον πιθανό αντι-Πάντερ – Πώς επηρεάζει τον Ολυμπιακό

Το ενδιαφέρον της Παρτιζάν για την απόκτηση του Κίναν Έβανς, ο οποίος αποτελεί στόχο (και) του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει…
Περισσότερα

Βισνιάουσκας: «Δεν ξέρω γιατί νομίζουν ότι είμαι οπαδός του Ολυμπιακού» – Η πρόβλεψή του για το Game 5

Καλύτερη ομάδα θεωρεί τον Ολυμπιακό από την Μπαρτσελόνα ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας “Basketnews.com”, Ρίτις Βισνιάουσκας, όπως αποκάλυψε στο…
Total
0
Share