«Βόμβα» Αταμάν: «Αν δεν πάμε στο Final Four δεν θα βρίσκομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν»

Σε μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση, προχώρησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το Game 1 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

“Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να κερδίσουμε απόψε. Χάσαμε 10 βολές. Είχαμε 1/7 τρίποντα από τους πάουερ φόργουορντ μας. Κάναμε πολλά λάθη. Κάναμε λάθη στα τελευταία δύο λεπτά, κάναμε λάθη στην τελευταία κατοχή. Όλοι, οι παίκτες, το staff, το club, νομίζαμε ότι θα κάνουμε μια γιορτή πριν από το παιχνίδι, όλοι μαζί. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Οι διαιτητές έδωσαν δύο γελοία φάουλ σε τρίποντο στον Μπόλντουιν. Παραπονέθηκα ότι δεν είναι δίκαιο, στο πρώτο από τα δύο. Μου είπαν «προειδοποίηση για σένα» και είπα «όχι, η προειδοποίηση είναι για σένα, όχι για μένα». Μου έδωσαν τεχνική ποινή. Όλα ήταν εναντίον μας και χάσαμε το παιχνίδι και το πλεονέκτημα. Καταστρέψαμε όλη τη δουλειά που είχαμε κάνει εδώ και επτά μήνες, στην κανονική περίοδο”, δήλωσε στην αρχική του τοποθετήση.

“Δεν έπαιξε ρόλο ότι ο Παναθηναϊκός είχε πέντε χρόνια να παίξει αγώνα στα πλέι-οφ. Αυτοί οι παίκτες έπαιξαν 34 παιχνίδια σαν να είναι τελικός. Δεν έπαιξε ρόλο. Ρόλο έπαιξαν αυτά που σας είπα πριν για τους παίκτες, το προσωπικό, το club, τους διαιτητές. Ίσως η EuroLeague με τιμωρήσει. Εντάξει, ας με τιμωρήσει, αλλά όλοι είδαν τα σφυρίγματα. Για μένα αυτοί ήταν οι παράγοντες. Ποια πίεση; Σε κάθε ματς είχαμε πίεση, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, κόντρα στην Εφές, κόντρα στην Ρεάλ. Δεν αξίζαμε όλοι μαζί να κερδίσουμε και κάποιος ήταν εναντίον μας”, τόνισε.

“Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τις χαμένες βολές, φυσικά. Έχουμε μιλήσει για τα λάθη. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ πολύ καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι και το 0-1 δεν είναι τόσο σημαντικό για μας. Πρέπει να βρούμε ξανά τη φόρμα μας και το παιχνίδι μας. Υποσχέθηκα σε όλους ότι θα πάμε στο Final Four. Αυτή είναι η υπόσχεσή μου. Αν δεν πάμε στο Final Four, δεν θα βρίσκομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν”, είπε πριν αποχωρήσει από την αίθουσα.

Περισσότερα
Total
0
Share