«Μετά από όλο αυτό το μίσος προς τον Παναθηναϊκό από αυτή την εκπομπή, ήρθε η ώρα να του δώσουμε τα βραβεία»

Διάθεση για χιούμορ είχε ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας στο τελευταίο “Urbonus” podcast, στο οποίο οι παρουσιαστές συζήτησαν -μεταξύ άλλων- για τους παίκτες και τους προπονητές που αξίζουν να πάρουν τα βραβεία για τη φετινή regular season της EuroLeague.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας οι Ντονάτας Ουρμπόνας, Ρίτις Βισνιάουσκας και Αουγκούστας Σουλιάουσκας συμφώνησαν πως προπονητής της χρονιάς πρέπει να αναδειχθεί ο Εργκίν Αταμάν και Rookie of the Year ο Κέντιρκ Ναν, με τον Σουλιάουσκας να τοποθετείται για τα σχόλια που είχαν κάνει στο παρελθόν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σχετικά με την εκπομπή του “Basketnews.com”.

“Κατέληξαν τα ετήσια βραβεία να γίνουν… βραβεία του Παναθηναϊκού. Mετά από όλο αυτό το μίσος προς τον Παναθηναϊκό από αυτό το podcast, αυτή τη στιγμή έχουμε τα βραβεία του Παναθηναϊκού”, είπε.

“Κοίτα το πρόσωπο του Ρίτις. Πήρες παρακεταμόλη το πρωί; Γιατί ήξερες τι θα συμβεί!”, πρόσθεσε με χαμόγελο ο Λιθουανός αναλυτής.

Ακούστε το podcast:

Περισσότερα
Περισσότερα

Ο Γκριγκόνις απάντησε εάν υπάρχουν πιθανότητες αποχώρησης του Αταμάν από τον Παναθηναϊκό

Στην ιστοσελίδα “Basketnews.com” και τον Μιντάουγκας Μπέρτις μίλησε ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Μάριους Γκριγκόνις. “Αν δεν πάμε…
Total
0
Share