Μάρεϊ: «Ο κόσμος ασχολείται με ΛεΜπρόν-Ντέιβις και Γιάννη-Λίλαρντ, αλλά εγώ και ο Γιόκιτς είμαστε το καλύτερο δίδυμο»

Για το δίδυμο που έχει συνθέσει με τον Νίκολα Γιόκιτς, μίλησε ο πόιντ γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς, Τζαμάλ Μάρεϊ, υποστηρίζοντας πως είναι το καλύτερο στο ΝΒΑ.

“Αν θέλετε να τοποθετήσω το δίδυμό μας στη λίστα, θα το έβαζα στην πρώτη θέση. Νομίζω ότι είμαστε το κορυφαίο δίδυμο. Πιστεύω απλά ότι οι υπόλοιποι είναι σε μεγαλύτερες αγορές από εμάς. Ο κόσμος έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το τι κάνει ο ΛεΜπρόν με τον Άντονι Ντέιβις, ο Λούκα Ντόντσιτς με τον Κάιρι Ίρβινγκ και ο Λίλαρντ με τον Γιάννη”, υποστήριξε ο Μάρεϊ μιλώντας στην ιστοσελίδα “HoopsHype” και τον Μάικλ Σκότο.

“Αν μιλάμε όμως για το καλύτερο δίδυμο στο να τελειώσει μια δουλειά και αναλογιστούμε το πώς συνεργαζόμαστε, νομίζω πως εγώ και ο Γιόκιτς είμαστε αναμφίβολα το Νο. 1”, είπε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Κλίβελαντ για το επεισόδιο με Κώστα Αντετοκούνμπο: «Είμαι στ’ αλήθεια σημαντικός για την ομάδα μου, δεν ήθελα να μπλέξω»

Για την αψιμαχία που είχε στο φινάλε του Game 2 με τον σέντερ του Παναθηναϊκού, Κώστα Αντετοκούνμπο, μίλησε…
Περισσότερα

Γιαννακόπουλος: «Να δούμε ποιες ομάδες έχει σφυρίξει ο κύριος που κλέβει – Υπάρχουν κάποιες που έχουν μόνο νίκες;»

Νέα stories ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τις αποκαλύψεις σχετικά με…
Περισσότερα

«Αυτός προσπάθησε να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό»

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τα πεπραγμένα του Όντεντ Κάτας όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε με…
Total
0
Share