Ομπράντοβιτς: «Πολλοί σύλλογοι της EuroLeague έχουν πιστούς οπαδούς, αλλά αυτοί είναι μακράν οι καλύτεροι»

Στο κλίμα που δημιουργούν οι οπαδοί της Παρτιζάν στα παιχνίδια της ομάδας, αναφέρθηκε ο προπονητής του συλλόγου του Βελιγραδίου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

“Νομίζω ότι τα παιχνίδια της Παρτιζάν ξεπέρασαν το μπάσκετ. Οι άνθρωποι εδώ βλέπουν κάτι που δεν μπορεί κανείς να δει πουθενά στην Ευρώπη. Άλλοι σύλλογοι έχουν επίσης πιστούς οπαδούς, αλλά η Παρτιζάν είναι μακράν η καλύτερη και αυτό θα το ακούσετε από όλους”, δήλωσε ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού και της Φενέρμπαχτσε.

“Πραγματικά πιστεύω ότι τα παιχνίδια της Παρτιζάν είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι μπάσκετ. Πολλοί έρχονται από το εξωτερικό, η πόλη και η χώρα νιώθουν το όφελος από αυτό”, πρόσθεσε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Κλίβελαντ για το επεισόδιο με Κώστα Αντετοκούνμπο: «Είμαι στ’ αλήθεια σημαντικός για την ομάδα μου, δεν ήθελα να μπλέξω»

Για την αψιμαχία που είχε στο φινάλε του Game 2 με τον σέντερ του Παναθηναϊκού, Κώστα Αντετοκούνμπο, μίλησε…
Περισσότερα

Γιαννακόπουλος: «Να δούμε ποιες ομάδες έχει σφυρίξει ο κύριος που κλέβει – Υπάρχουν κάποιες που έχουν μόνο νίκες;»

Νέα stories ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τις αποκαλύψεις σχετικά με…
Περισσότερα

«Αυτός προσπάθησε να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό»

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τα πεπραγμένα του Όντεντ Κάτας όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε με…
Total
0
Share