Αρίνας: «Τον θεωρείτε νέο… Τζόρνταν, αλλά ο Ντόντσιτς είναι κάτι σαν τον Χάρντεν – Δεν παίζει άμυνα»

Advertisement

“Ορεξάτος” ήταν στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ο Γκίλμπερτ Αρίνας, αφού μετά τον Νίκολα Γιόκιτς, αποφάσισε να καταπιαστεί και με τον ηγέτη των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς.

“Ο Λούκα είναι ο Τζέιμς Χάρντεν. Σκοράρει πάρα πολλούς πόντους, όμως δεν παίζει άμυνα. Όλοι είδαμε τι έκαναν στον Χάρντεν, ο οποίος δεν αμυνόταν. Έδειξαν σε όλους ότι δεν μπορεί να παίξει άμυνα. Πολλοί θεωρούν ότι ο Λούκα είναι ο επόμενος Μάικλ Τζόρνταν, όμως αυτός έπαιζε και άμυνα και επίθεση”, ανέφερε ο “Agent Zero”.

Φέτος ο Σλοβένος έχει λάβει μέρος σε 66 ματς, μετρώντας κατά μέσο όρο 33,9 πόντους, 9,2 ριμπάουντ και 9,8 ασίστ σε 37,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπετσίροβιτς: «Θα είναι πολύ κακό για τον Παναθηναϊκό αν μείνει εκτός Final Four – Έχει την ακριβότερη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου»

Advertisement Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο Final Four εξέφρασε ο Σάνι Μπετσίροβιτς, με τον…