Σφαιρόπουλος: «Θα βάλω τα δυνατά μου για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Με πολύ καλά λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο πρώην τεχνικός των “ερυθρολεύκων” και νυν προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

“Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά ομαδικά και προς στις δύο πλευρές του παρκέ παίζει ομαδικά και αυτό είναι η μεγαλύτερη του δύναμη. Δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε μόνο σε έναν ή δύο παίκτες, γιατί περισσότεροι από αυτούς μπορεί να μας βλάψουν. Αν χαλαρώσουμε για δύο ή τρία λεπτά, μπορεί να είμαστε πολύ πίσω, κάτι που μπορεί να κάνει τη δουλειά μας πιο δύσκολη. Η συνέπειά μας είναι πολύ σημαντικό πράγμα, θα πρέπει να αντιδράσουμε ως ομάδα, να μην τους επιτρέπουμε εύκολους πόντους, επίσης επιθετικά να διαβάζουμε την άμυνά τους και να είμαστε έξυπνοι σε όλες τις καταστάσεις που θα μας βάλουν”, δήλωσε.

“Όταν παίζεις απέναντι στην πρώην ομάδα σου, είναι πάντα ξεχωριστό. Δεν μπορείς απλά να ξεχάσεις ότι ήσουν εκεί για επτά χρόνια. Τώρα όμως είμαι στον Ερυθρό Αστέρα και θα βάλω τα δυνατά μου για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”, ξεκαθάρισε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Η βαθμολογία της τελευταίας 8ετίας στην EuroLeague – Πού βρίσκονται οι «αιώνιοι»

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται από την καθιέρωση του νέου format της EuroLeague, με τη συγκεντρωτική βαθμολογία από το 2016…
Total
0
Share