Πάνε για το μεγάλο «μπαμ» το καλοκαίρι οι Σιξερς – Ποιον θέλουν να βάλουν δίπλα στον Εμπίιντ

Advertisement

Ένα ακόμη μεγάλο όνομα του ΝΒΑ θα επιχειρήσουν να προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό τους το φετινό καλοκαίρι οι Φιλαδέλφεια Σίξερς.

“Πηγές μέσα από τη λίγκα αναφέρουν πως οι Σίξερς συνεχίζουν να παρακολουθούν την περίπτωση του Πολ Τζορτζ των Λος Άντζελες Κλίπερς. Αν μείνει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, τότε οι Σίξερς θα μπορούν να κάνουν μια προσπάθεια να τον αποκτήσουν”, ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο έγκριτος δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ φέτος έχει αγωνιστεί σε 61 παιχνίδια, μετρώντας κατά μέσο όρο 22,3 πόντους και 5,3 ριμπάουντ σε 34,2 λεπτά συμμετοχής ανά ματς. Με αυτές τις εμφανίσεις του, έχει βοηθήσει τους Κλίπερς να βρεθούν στην τέταρτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 43-25.

Περισσότερα