Αταμάν: «Μου είναι δύσκολο να καταλάβω έναν μεγάλο τραυματισμό, όταν δεν υπάρχει χειρουργείο…»

Στην ανάγκη ο Παναθηναϊκός να πάρει βοήθειες από τους παίκτες του πάγκου, αναφέρθηκε και πάλι ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Εργκίν Αταμάν.

“Πρέπει να είμαστε σκληροί, να μη τα παρατάμε. Θέλουμε και μεγαλύτερη βοήθεια από τους παίκτες του πάγκου. Χθες παίξαμε με μόνο έξι παίκτες, δεν είχαμε συνεισφορά από τους άλλους. Δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι όλα τα παιχνίδια. Ελπίζουμε πως κι οι υπόλοιποι θα δώσουν ένταση, αλλά κι αποτελέσματα. Δεν είναι αρκετή η ένταση από μόνη της. Σε αυτό το επίπεδο θέλουμε καλές εμφανίσεις. Ελπίζω πως οι παίκτες που χθες δε βοήθησαν θα το κάνουν αύριο”, δήλωσε ο Τούρκος.

Ερωτηθείς για τον Βιλντόζα είπε: “Δεν ξέρω αν ο Βιλντόζα θα είναι στη 12άδα. Έχει κάνει μία προπόνηση μετά από ένα μήνα. Χρειάζομαι έτοιμους παίκτες σε αυτό το επίπεδο που να έχουν κάνει μίνιμουμ 3-4 προπονήσεις. Χρειαζόμαστε και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που δυστυχώς είναι εκτός και μας έδινε πολλά όταν ήταν υγιής. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω προσωπικά έναν μεγάλο τραυματισμό, όταν δεν υπάρχει χειρουργείο. Δεν ξέρω… Έχουμε το ρόστερ. Δεν είναι ώρα να κλαίμε για τους παίκτες που δεν είναι έτοιμοι ή δεν νιώθουν καλά. Είναι ώρα να είμαστε σκληροί, έτοιμοι και να χρησιμοποιούμε καλά όλους τους διαθέσιμους.”

Περισσότερα
Total
0
Share