Σημαντικές εξελίξεις με Μάικ Τζέιμς – Ποια φανέλα αναμένεται να φοράει την επόμενη σεζόν

Advertisement

Τις δικές του πληροφορίες αναφορικά με το μέλλον του πόιντ γκαρντ της Μονακό, Μάικ Τζέιμς, έφερε στο φως ο έγκριτος δημοσιογράφος, Σωτήρης Βετάκης.

“Δικό της μέχρι το τέλος της καριέρας του θέλει να κάνει η Μονακό τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague, Μάικ Τζέιμς”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X.

“Η πληροφορία είναι ότι του δίνει τριετές συμβόλαιο με απολαβές πάνω από 9 εκατομμύρια. Από ό,τι φαίνεται είναι θέμα λεπτομερειών να κλείσει το super deal”, πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως το ισχύον συμβόλαιο του Αμερικανού σταρ με τους Μονεγάσκους εκπνέει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα
Περισσότερα

Σερβικό ρεπορτάζ… ανάβει φωτιές για τον Παναθηναϊκό – Ο γκαρντ που βρίσκεται στα «ραντάρ»

Advertisement Συνεχίζει να συνδέεται όλο και πιο έντονα με τον Παναθηναϊκό ο Τρεντ Φόρεστ, με νέο δημοσίευμα να…