Παπανικολάου για Σλούκα: «Ήθελα να δείξω πως εδώ είμαστε εμείς και δεν δεχόμαστε από κανέναν να κάνει το οτιδήποτε»

Advertisement

Στο amerikanos24tv μίλησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μετά τη σημαντική επικράτηση της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού για την EuroLeague.

Ερωτηθείς για τα όσα συνέβησαν στο ματς του ΣΕΦ με τον Σλούκα μετά τα δύο διαδοχικά τρίποντα που πέτυχαν οι πρώην συμπαίκτες και νυν αντίπαλοι, ο 33χρονος άσος των Πειραιωτών ήταν ξεκάθαρος.

Advertisement

“Ξέρω ότι είναι in good sportsmanship όλα. Κάποια στιγμή είδα τον Κώστα Σλούκα μετά από ένα τρίποντο κάτι είπε, δεν κατάλαβα. Απαντάς εσύ με τρίποντο και κάνεις έτσι (σ.σ. το δάχτυλο σαν να λέει «ησυχία»). Θες να μας μιλήσεις λίγο γι’ αυτή τη στιγμή;”, ήταν το ερώτημα που τέθηκε, με τον Παπανικολάου να απαντά:

“Όχι, είναι μέσα στην ένταση του παιχνιδιού. Είναι κάτι, προφανώς… Ο Κώστας έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο. Πανηγύρισε. Εγώ από τη σειρά μου ήθελα να δείξω ότι εδώ είμαστε εμείς, εδώ παίζουμε εμείς και ότι δεν δεχόμαστε από κανέναν να κάνει το οτιδήποτε. Αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα της έκφρασής του μέσα στο παρκέ. Αντίστοιχα και εγώ το ίδιο”.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα