Μάρεϊ: «Αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο – Προσπαθώ να είμαι ο 2ος σε πολύ κοντινή απόσταση»

Advertisement

Στις προσωπικές του φιλοδοξίες αναφέρθηκε ο γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς, Τζαμάλ Μάρεϊ, ο οποίος υποστήριξε πως ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο κορυφαίος παίκτης αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

“Παλεύω πάντα για να γίνω ο κορυφαίος όλων. Θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης που υπάρχει στο ΝΒΑ. Προφανώς, αν δε σουτάρεις καλά, δεν θα φτάσεις ποτέ σε αυτό το σημείο. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή, ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο καλύτερος όλων. Προσπαθώ να είμαι ο δεύτερος πίσω του σε πολύ κοντινή απόσταση”, ανέφερε ο 27χρονος άσος στο δίκτυο “FOX Sports” και την Μελίσα Ρόλιν.

Φέτος, ο σταρ των “σβόλων” έχει λάβει μέρος σε 50 αναμετρήσεις, μετρώντας κατά μέσο όρο 21,0 πόντους, 4,0 ριμπάουντ και 6,6 ασίστ σε 31,9 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Περισσότερα