Κάρολ: «Ρώτησα τη Ρεάλ γιατί δεν κρεμάμε και εμείς λάβαρα επειδή πήγαμε στο Final Four, όπως ο Ολυμπιακός»

Advertisement

Στο ΕurohooPOD μίλησε ο παλαίμαχος Αμερικανός “μπόμπερ” της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζέισι Κάρολ, κάνοντας σχόλιο για τα κρεμασμένα λάβαρα στο ΣΕΦ για τις συμμετοχές του Ολυμπιακού στα Final Four της EuroLeague.

“Στο γήπεδο του Ολυμπιακού κοιτούσα τα λάβαρα με τους τίτλους της ομάδας στην EuroLeague. Είναι ένας εξαιρετικός οργανισμός, όπως και ο Παναθηναϊκός, μεγάλη επιτυχία. Ο Ολυμπιακός είχε, όμως και για τις χρονιές που πήγε στον τελικό της EuroLeague. Και ρωτούσα τους ανθρώπους της Ρεάλ «γιατί δεν το κάνουμε κι εμείς αυτό»; Γιατί δεν είναι εκεί πάνω; Τα κοιτούσα όλα αυτά σε εμάς και το μόνο που έβλεπα ήταν ο τίτλος πριν 20 χρόνια”, είπε.

Advertisement

“Αλλά θα ήταν ωραίο για παίκτες σαν κι εμένα που έμπαινα στην ομάδα τότε να έβλεπα ότι ήμασταν εκεί αυτή τη χρονιά ή την άλλη χρονιά. Ότι ήμασταν καλή ομάδα, ότι φτάσαμε τόσο κοντά. Και μου είπαν ότι δεν τους νοιάζουν αυτά. Αν κερδίσεις, τότε μπαίνει στην οροφή του γηπέδου. Αυτή ακριβώς ήταν η νοοτροπία στην Ρεάλ”, τόνισε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Περισσότερα

Αγγελόπουλος: «Η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον ΠΑΟ έχει γίνει με μη νόμιμο τρόπο και δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού»

Advertisement Για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό και την καθυστέρηση στην υπόθεση του ΣΕΦ, τοποθετήθηκε ο Γιώργος…