Γιαννακόπουλος: «Κανείς δεν θεωρεί επιτυχία όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα»

Στην κοπή πίτας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR τοποθετήθηκε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

“Πριν από 10-15 μέρες μας παρουσιάστηκε η ολοκληρωτική μελέτη, από εταιρεία που θα αναλάβει το κομμάτι της αλλαγής του ΟΑΚΑ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που θα δούμε από του χρόνου δεν θα το έχουμε ξαναδεί στην Ευρώπη, ίσως και ούτε στην άλλη πλευρά του ωκεανού”, ανέφερε.

“Η μεγαλύτερη επιτυχία του κ. Αταμάν και όλης της ομάδας είναι πως κανείς δεν θεωρεί επιτυχία όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Όλοι λένε για Final Four, όλοι θέλουν το έβδομο, όλοι θέλουν το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού. Γιατί εμείς θέλαμε να επαναφέρουμε την κανονικότητα, να ξαναγίνει ανταγωνιστικός. Και να αγκαλιάσει ο κόσμος την ομάδα, όπως έγινε”, πρόσθεσε.

“Όταν βλέπεις μια ομάδα να παίζει όπως έπαιξε στη Μαδρίτη… Αρχικά να πω ότι για εμένα η καλύτερη ομάδα στην ιστορία ήταν η Μακάμπι του Γκέρσον, μετά η Γιουγκοπλάστικα και μετά ο Παναθηναϊκός του 2009. Ο Παναθηναϊκός της Μαδρίτης θα τις κέρδιζε όλες. Αυτό σημαίνει πως ο πήχης πήγε πάνω και το τέλος της χρονιάς θα μας βρει με ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα. Σαν μία οικογένεια θα μπορέσουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου. Μέχρι τέλους”, είπε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ουρμπόνας: «Αυτός ο παίκτης ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 2ος»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Αμερικανό γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν, ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας. “Ο…
Total
0
Share