Σχόλιο Χρήστου Μπαφέ για τα υβριστικά συνθήματα προς τον Κώστα Σλούκα

Στο ΕΟΚ Web Radio μίλησε ο Sports Director του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, όπου σχολίασε τα όσα συνέβησαν στα “Δύο Αοράκια” με αφορμή τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών των “ερυθρολεύκων” κατά του Κώστα Σλούκα.

Σχετικά με την πρωτοβουλία του ίδιου, του Παπανικολάου και του Λεπενιώτη να πουν στον κόσμο να σταματήσει τα συνθήματα, απάντησε: “Ξεκίνησε ταυτόχρονα και από τους τρεις, όχι από έναν, χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί ή να δει ο ένας τον άλλον. Αν δείτε το βίντεο, σηκωνόμαστε σχεδόν ταυτόχρονα όλοι. Αυτό δείχνει και το κλίμα που υπάρχει σ’ αυτήν την ομάδα, το πώς αντιμετωπίζουμε τον αθλητισμό”.

Και συμπλήρωσε: “Πολλές φορές παρεξηγείται αυτό, δεχόμαστε και κριτική, έχει ακουστεί πολλές φορές για τον “Ολυμπιακό των καλών παιδιών” και τα λοιπά, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να το πρεσβεύουμε αυτό. Αυτές τις αξίες πρεσβεύει ο Ολυμπιακός, αυτές τις αξίες πρεσβεύουν οι Αγγελόπουλοι. Όταν η “κεφαλή” σε οδηγεί έτσι, εμείς οφείλουμε και πρέπει να ακολουθούμε. Οι Αγγελόπουλοι είναι σπάνιοι άνθρωποι”.

Περισσότερα
Περισσότερα

Βισνιάουσκας: «Δεν δείχνω έλλειψη σεβασμού στον Ναν, αλλά δεν υπάρχει καν συζήτηση στο Μπόλντγουιν vs. Ναν»

Το δικό του σχόλιο για την πολυαναμενόμενη μάχη ανάμεσα σε Γουέιντ Μπόλντγουιν και Κέντρικ Ναν μετά τη μεταξύ…
Total
0
Share