Παράπονα Αταμάν: «Οι πέντε καλύτεροί μας παίκτες δεν μπορούν να βοηθήσουν»

Δυσαρεστημένος για το γεγονός πως οι Τούρκοι παίκτες που αγωνίζονται στο NBA δεν θα ενισχύσουν την εθνική ομάδα στα προκριματικά του EuroBasket, εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν.

“Δυστυχώς, οι παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ δεν μπορούν να μας βοηθήσουν. Το σύστημα χρειάζεται αναθεώρηση, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους πέντε καλύτερους παίκτες μας, οι οποίοι είναι στο ΝΒΑ”, είπε.

“Ενώ το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ είναι τόσο επιτυχημένα, όλοι ρωτούν γιατί το μπάσκετ δεν είναι. Στα δύο πρώτα αθλήματα οι καλοί αθλητές παίζουν στην Ευρώπη και μπορούν να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα, στο μπάσκετ δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί είναι στο ΝΒΑ. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στη σταθερότητα και δημιουργεί προβλήματα”, ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως στο ΝΒΑ αγωνίζονται οι Αλπερέν Σενγκούν, Τσεντί Οσμάν και Ομέρ Γιουρτσεβέν, ενώ ο Φουρκάν Κορκμάζ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ουρμπόνας: «Αυτός ο παίκτης ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 2ος»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Αμερικανό γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν, ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας. “Ο…
Total
0
Share