«Αποδείξατε στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη ομάδα»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν μετά το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό οι ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ.

“Πήρατε το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο, γράψατε ιστορία. Συγχαρητήρια σε όλους. Συνεχίζουμε δυνατά στη EuroLeague”, ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, πριν πάρει το λόγο ο αδερφός του, Γιώργος.

Advertisement

“Συγχαρητήρια σε όλους μας κάνατε υπερήφανους και ευτυχισμένους. Ζούμε μαγικές στιγμές μαζί σας, τις καλύτερες της ζωής μας. Αποδείξατε στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη ομάδα και θα πάμε μαζί μέχρι τέλους”, είπε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μονέκε: «Δεν νομίζω πως ο Λεσόρ θα γυρίσει αυτή τη σεζόν – Αυτόν θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός»

Για τον παίκτη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Ομέρ Γιούρτσεβεν, μίλησε ο Τσίμα Μονέκε στην…