Να μην προβεί σε αλλαγή στη λίστα των ξένων που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, κατέληξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.
Οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σακίλ ΜακΚίσικ, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είναι τραυματίας και τον Λουκ Σίκμα που δεν συγκαταλέγεται στις βασικές επιλογές του Έλληνα τεχνικού.
Η επτάδα που έχει δηλωθεί απαρτίζεται από τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Μουσταφά Φαλ και Μόουζες Ράιτ, και με βάση τους κανονισμούς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αφήνει σε κάθε παιχνίδι έναν εξ αυτών εκτός, προκειμένου να σχηματίζεται η τελική εξάδα.
Ο Πέτρος Δημητριάδης αρθρογραφεί για θέματα μπάσκετ, με έμφαση στην αγωνιστική επικαιρότητα και τις μεταγραφικές εξελίξεις στην Ευρώπη και το ΝΒΑ.