Ντόντσιτς: «Φοράω κορδέλα γιατί το κούρεμα έχει γίνει πανάκριβο, μου ζητάνε 100 δολάρια – Στη Σλοβενία δίνω 12»

Σε ερώτημα για την κορδέλα που συνηθίζει να φοράει στα μαλλιά του κλήθηκε να απαντήσει ο superstar των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς.

“Όλοι λένε πως η κορδέλα ευθύνεται που παίζω καλά, όμως εγώ λέω ότι η αιτία είμαι… εγώ”, είπε χαριτολογώντας ο Σλοβένος γκαρντ των Τεξανών.

Advertisement

Σε νέα ερώτηση μάλιστα που του έκανε ο Τζέι Τζέι Ρέντικ στο podcast “The Old Man and the Three”, ο Ντόντσιτς το πήγε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας: “Στις μέρες μας το κούρεμα έχει γίνει πάρα πολύ ακριβό στην Αμερική. Θέλουν 100 δολάρια ενώ στη Σλοβενία πληρώνω μόνο 12”.

Υπενθυμίζεται πως το πενταετές συμβόλαιο του πρώην άσου της Ρεάλ με τους Μαβερικς, θα του αποφέρει συνολικά 215.159.700 δολάρια.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Ήρθε λίγο… μπαμπάτσικος – Το ‘κοψε το φαγητό με τον καιρό, έκανε την προπόνησή του και πλέον δείχνει τι παίκτης είναι»

Το δικό του σχόλιο για τον Τούρκο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Τζέντι Όσμαν, και την αγωνιστική του άνοδο το…