Ομάδα της EuroLeague κινείται για τον Μούσα – Οι λόγοι που τον φέρνουν στην έξοδο από τη Ρεάλ

Για εξαιρετική πρόταση της Παρτιζάν στον Ντζάναν Μούσα, κάνει λόγο ο Μανουέλ Καλέρο μέσω της ιστοσελίδας “defensacentral”.

“Ο Τσους Ματέο θα έχει να αντιμετωπίσει ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και πάλι ο βασικός υποψήφιος για την κατάκτηση όλων των τίτλων και, ως εκ τούτου, η μισή Ευρώπη αρχίζει να κοιτάζει τα μεγάλα της αστέρια”, αναφέρει.

“Ένας από αυτούς που φαίνεται να κυκλοφορούν στην αγορά είναι ο Ντζάναν Μούσα. Ο Βόσνιος είναι ένας από τους “κινητήρες” της ανανεωμένης ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένας από τους παίκτες το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον προσεχή Ιούνιο και η “λευκή βασίλισσα” ενδιαφέρεται να τον κρατήσει με κάθε κόστος”, προσθέτει.

“Αυτή τη στιγμή ο μισθός του παίκτη είναι 1 εκατομμύριο ευρώ καθαρά ετησίως, ποσό που οι Μαδριλένοι σκοπεύουν να αυξήσουν, κάνοντας προσπάθεια στο 1,3 εκατ. με προσφορά τριών ή τεσσάρων ετών για να ριζώσει στην πρωτεύουσα. Δεν θα είναι εύκολο. Ο παίκτης έχει σημαντική πρόταση από την Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς. Ο σερβικός σύλλογος είναι πρόθυμος να ρίξει στο τραπέζι του Μούσα μια προσφορά τριών ετών και 6 εκατομμυρίων καθαρών ευρώ συνολικά, δηλαδή 2 εκατομμύρια καθαρά ανά σεζόν, περίπου 700.000 ευρώ περισσότερα από αυτά που του προσφέρει η Ρεάλ για ανανέωση”, αποκαλύπτει ο Ισπανός, που διευκρινίζει ότι προς το παρόν δεν υπάρχει απάντηση από τον Μούσα.

Περισσότερα
Total
0
Share