«Ο Ολυμπιακός πήρε το κρίσιμο σφύριγμα στο ματς με την Μπάγερν – Αν ο ΠΑΟ έχει τέτοιες διαιτησίες, μπορεί να κυνηγήσει κάτι μεγάλο»

Σχόλιο για τις διαιτησίες στους αγώνες των δύο ελληνικών ομάδων την Πέμπτη και την Παρασκευή, έκανε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μέσω της εκπομπής του SDNA, “Magic EuroLeague”.

“Χτες το πιο κρίσιμο σφύριγμα το πήρε ο Ολυμπιακός. Ήταν το καθοριστικό σφύριγμα για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Αν ο Παναθηναϊκός φτάσει στο σημείο αυτό, έχει τύχη για να κυνηγάει κάτι μεγάλο”, υποστήριξε.

“Αν δεν μπορεί να πάρει τέτοια σφυρίγματα, σαν αυτό δηλαδή που παίρνει ο Ολυμπιακός χτες στην τελευταία επίθεση του Φρανσίσκο που γίνεται φάουλ πάνω στο πρόσωπό του… Στη φάση εκείνη ο Φρανσίσκο βάζει καλάθι και φάουλ, μέτρησε το καλάθι, έμεινε 3 πόντους η διαφορά. Ουσιαστικά κρίνει και την επόμενη επίθεση της Μπάγερν, η οποία γίνεται για σουτ τριών πόντων. Σε μια διαιτησία που δεν ήταν ευνοϊκή για τον Ολυμπιακό, αλλά πήρε το πιο κρίσιμο σφύριγμα γιατί είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Μπάγερν, όπως και ο Παναθηναϊκός είναι από την Ζαλγκίρις”, τόνισε.

Περισσότερα
Total
0
Share