Μπαρτζώκας για το χρόνο του Μπραζντέικις: «Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι μπορεί να παίξουν 30 λεπτά στο ένα ματς και στο επόμενο 2 ή καθόλου»

Για την εμφάνιση του Ίγκνας Μπραζντέικις και το χρόνο συμμετοχής αρκετών παικτών που… ανεβοκατεβαίνει συνεχώς, τοποθετήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

“Ο επαγγελματικός αθλητισμός προσφέρει μόνο πέντε παίκτες στην πεντάδα. Αν μπορούσα να τους βάζω όλους και να παίζουν και 40 λεπτά να είναι ευχαριστημένοι… Δυστυχώς είναι πολύ στυγνός. Παίζεις λίγο, παίζεις πολύ, πρέπει να είσαι έτοιμος στην EuroLeague. Χαίρομαι πάρα πολύ για όλους τους παίκτες μου και όλους τους αγαπάω. Όλοι θέλω να παίξουν καλά, δεν γίνεται αυτό. Πρέπει όλοι να προσαρμοστούν. Σε ομάδες που ζητάνε να είναι στην 8άδα της EuroLeague, στο top επίπεδο της Ευρώπης, πρέπει να καταλάβεις ότι μπορεί να παίξεις 30 λεπτά στο ένα ματς και στο επόμενο 2 ή καθόλου. Αυτή είναι η κατάσταση”, ανέφερε μετά το ματς με την Άλμπα.

“Είμαι χαρούμενος και για τον Μπραζντέικις και για όλους. Πιστεύω ότι ο χρόνος σε μια ομάδα που είναι καινούργια πλέον, με τόσα καινούργια πρόσωπα και τόσες αυξομειώσεις στο ποιος παίζει, σε ποια θέση παίζει… Γίνονται μεγάλες αλχημείες για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ελπίζω σιγά-σιγά ο χρόνος να λειτουργήσει υπέρ μας”, είπε.

Περισσότερα
Total
0
Share