Το πρόβλημα με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι παίκτης που του αρέσει να κάνει αυτό»

Advertisement

Για τη μετριότατη αγωνιστική εικόνα του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ τη φετινή περίοδο, μίλησε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή “Magic EuroLeague” του SDNA.

“Γενικά ο ρόλος των περισσότερων παικτών (σ.σ. στον Παναθηναϊκό) είναι διαδικαστικός, με εξαίρεση τα γκαρντ που έχουν την μπάλα στα χέρια τους. Έτσι έπαιζε πάντα ο Αταμάν, δεν θα αλλάξει τώρα. Θέλει να έχουν την μπάλα στα χέρια τους οι κοντοί και να παίζουν ασταμάτητα pick and roll”, ανέφερε.

Advertisement

“Ο Χουάντσο δεν είναι ένας παίκτης pick and roll. Δεν είναι ένας παίκτης που του αρέσει να κάνει αυτό. Αυτό που θα μπορούσε σε κάποιες φάσεις να κάνει, είναι να παίξει σε κάποια pick and roll που ουσιαστικά κάνει fake σκριν, για να μπορέσει να κερδίσει λίγο χώρο και να βγει να πάρει ένα σουτ”, υποστήριξε.

“Τα σουτ είναι και θέμα ρυθμού. Αυτή τη στιγμή ο Χουάντσο φαίνεται ότι δεν είναι προσαρμοσμένος στο επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως στο αμυντικό κομμάτι θα έλεγα ότι είναι από τους πιο χρήσιμους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ”, τόνισε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα