Μπαρτζώκας σε δημοσιογράφο: «Στις προηγούμενες ήττες δεν σας είδα ποτέ, τώρα είστε εδώ»

Advertisement

Διάλογο με τον δημοσιογράφο του SDNA, Γιάννη Κουβόπουλο, είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι “αιωνίων”.

Όταν ο ρεπόρτερ ζήτησε το λόγο για να του απευθύνει ερώτηση, ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” είπε με χαμόγελο: “Α, ο κύριος Κουβόπουλος. Καιρό έχουμε… Στις προηγούμενες ήττες δεν τον είδα ποτέ, τώρα σήμερα είναι εδώ”.

Advertisement

“Είχα άλλη δουλειά, ήμουν κάτω, τα λέγαμε στα αποδυτήρια”, είπε ο δημοσιογράφος, με τον Μπαρτζώκα να απαντά: “ΟΚ, σήμερα δεν είχατε… Όχι ποτέ (σ.σ. δεν τα λέγαμε στα αποδυτήρια)”.

“Συγνώμη, μπορεί να μην κατάλαβα εγώ σωστά αυτό που είπατε. Θεωρείτε ότι έπαιξε κάποιο ρόλο η διαιτησία;”, ήταν το ερώτημα, με τον head coach των Πειραιωτών να τοποθετείται ξεκάθαρα: “Ήμουν σαφής, νομίζω ότι ξέρω καλά ελληνικά, παρότι γράφετε συνέχεια ότι δεν το πάω καλά με τις συνεντεύξεις, σας λέω ότι τα ελληνικά μου είναι πολύ καλά. Ήμουν σαφέστατος στο τι είπα. Εσείς το λέτε ως γραφείο Τύπου του Παναθηναϊκού; Ποια είναι η άλλη πλευρά; Η δικιά σας;”.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα