Μπαρτζώκας για παίκτη του Ολυμπιακού: «Είναι κάτω από το επίπεδό του – Αλήθεια, μετράτε το παιχνίδι με τον Κολοσσό σαν κακή εμφάνιση;»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

“Δεν ξέρω τι περιμένετε από τον Ολυμπιακό, έχουμε δημιουργήσει προσδοκίες επειδή πήγαμε σε δύο σερί Final Four. Γυρίσαμε δύο φορές τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα και βρεθήκαμε κοντά στην ισοφάριση. Αλήθεια, μετράτε το παιχνίδι με τον Κολοσσό σαν κακή εμφάνιση; Έχουμε παίξει έξι παιχνίδια σε δύο εβδομάδες. Πολλές ομάδες στην Ευρώπη χάνουν”, υπογράμμισε.

“Αυτή τη στιγμή οι νέοι στο rotation είναι αρκετοί, είναι ο Μπραζντέικις, είναι ο Μήτρου-Λονγκ, είναι ο Πετρούσεφ, είναι ο Μιλουτίνοφ και ο Σίκμα, ακόμη κι ο ΜακΚίσικ. Έχουν όλοι την πίεση να δείξουν πράγματα. Δεν τα λέω για να δικαιολογηθώ, σαφώς έπρεπε να πάρουμε μία νίκη ή και δύο στην Ισπανία. Ας ξεχάσουμε τον περσινό Ολυμπιακό, είμαστε στη διαδικασία χτισίματος φιλοσοφίας, όσοι έρχονται στο σύστημα, αντιμετωπίζουν προβλήματα”, ανέφερε.

“Υπάρχει πίεση στον Σίκμα, είχε συνηθίσει 6-7 χρόνια να είναι ο κύριος εκφραστής μίας καλής ομάδας. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και σας διαβεβαιώ ότι στις προπονήσεις παίζει καταπληκτικά. Δυστυχώς δεν έχει συνηθίσει να παίζει τρίλεπτα, πεντάλεπτα και επτάλεπτα και είναι κάτω από το επίπεδό του, αυτό είναι δεδομένο. Είναι φοβερός επαγγελματίας και χαρακτήρας, πολύ θετικός. Κάνει την ομάδα του στην προπόνηση πάντα καλύτερη. Ας ελπίσουμε ότι θα δείξει αυτό που είναι”, είπε.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Αυτός προσπάθησε να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό»

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τα πεπραγμένα του Όντεντ Κάτας όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε με…
Total
0
Share