Ικανοποιημένος για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που έπλεξε το εγκώμιο του Νίκολα Μιλουτίνοφ.
“Θέλω να συγχαρώ την ομάδα και τους οπαδούς για την καταπληκτική ατμόσφαιρα μετά από δύο ήττες στην Ισπανία. Είχαμε ένα παιχνίδι must-win σήμερα και ήμασταν καλοί και στις δύο άκρες του παρκέ, ειδικά στην άμυνα”, ανέφερε ο τεχνικός των Πειραιωτών.
“Έπρεπε να καλύψουμε την απουσία του Μουσταφά Φαλ που όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός είναι. Πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στον Νίκολα Μιλουτίνοφ που είχε 20 πόντους και 20 ριμπάουντ. Είναι τεράστια νούμερα για το σύγχρονο μπάσκετ”, υπογράμμισε.
“Δεν πιστεύω ότι κάποιος αμφιβάλλει ότι έχουμε -τουλάχιστον- μια πολύ σοβαρή ομάδα. Ήμασταν στο υψηλότερο επίπεδο της EuroLeague τα προηγούμενα χρόνια. Δυσκολευτήκαμε με κάποιους τραυματισμούς αλλά είμαστε ακόμη μια πολύ σοβαρή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα το δείξουμε μέχρι το τέλος”, σημείωσε.
