Μπαρτζώκας: «Όλοι θεωρούν ότι κάθε χρόνο πρέπει να είμαστε στο Final Four – Σας θυμίζω και για τον Γουόκαπ όταν είχε έρθει τι λέχθηκε»

Advertisement

Ενδιαφέρουσες ατάκες ειπώθηκαν εκ μέρους του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Κολοσσό.

“Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με μεγάλη πίεση. Το επίπεδο είναι υψηλό, και του ανταγωνισμού είναι πολύ υψηλό, δηλαδή δεν υπάρχει κανένα εύκολο ματς κι όλοι χρειάζονται το χρόνο τους. Αν θυμηθείτε και τους παίκτες που τώρα είναι η βάση κι ο κορμός της ομάδας μας το πρώτο διάστημα που ήρθαν είχαν θέματα προσαρμογής”, δήλωσε.

Advertisement

“Σας θυμίζω και για τον Γουόκαπ όταν είχε έρθει τι λέχθηκε, αλλά, και για τον Πίτερς πέρυσι, και για τον Κάνααν. Νομίζω ότι γενικά εδώ παίρνει ένα χρονικό διάστημα να προσαρμοστείς στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου συλλόγου, που οι πάντες θεωρούν ότι κάθε χρόνο πρέπει να είμαστε στο Final Four, ενώ δεν είναι κάτι που είναι εύκολο, είναι κάτι που πολλές ομάδες προσπαθούν πολλά χρόνια να το καταφέρουν κι όταν φτάνουν στο Final Four το γιορτάζουν κιόλας ανεξάρτητα τι κάνουν”, ανέφερε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα