Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που έχει εντυπωσιάσει τον Κέντρικ Ναν

Advertisement

Το εγκώμιο του Τζέριαν Γκραντ με αφορμή το μαρκάρισμά του πάνω στον Μάικ Τζέιμς, έπλεξε ο 28χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν, μιλώντας στον Amerikanos24.

“Ο Τζέι (σ.σ. Τζέριαν Γκραντ) έκανε φοβερή δουλειά στο να τον μαρκάρει όπως κάνει με όλους τους άλλους, παίκτες των άλλων ομάδων. Είναι πάντα έτοιμος να παίξει άμυνα απέναντι στους καλύτερους και του βγάζω το καπέλο. Τα καταφέρνει”, ανέφερε ο πρώην άσος των Λος Άντζελες Λέικερς.

Advertisement

Για τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται ο ίδιος, είπε: “Νομίζω ότι είμαι στο 7/10. Ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ με τη ρουτίνα μου εδώ με το με τον προγραμματισμό και τις απαιτήσεις ενός προγράμματός όπως του δικού μας, αλλά είναι αυτό που είναι και ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ με το πως σφυρίζουν οι διαιτητές. Τέτοια πράγματα”.

Σχετικά με την συνύπαρξή του με τον Κώστα Σλούκα, τόνισε: “Είναι φοβερός παίκτης. Τον παρατηρώ από κοντά, είναι αποτελεσματικός. Βρίσκει τρόπους να περάσει την μπάλα στους συμπαίκτες του και είναι φοβερός πασέρ. Όπως είπα, παρακολουθώ στενά και μπορεί να πασάρει την μπάλα”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα