Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Σάσα Βεζένκοβ στους Σακραμέντο Κινγκς

Μια νέα ευκαιρία στον πρώην πρωταθλητή με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον, θέλησαν να δώσουν οι Σακραμέντο Κινγκς.

Ο 30χρονος φόργουορντ ξεκίνησε τη σεζόν στο Μεξικό, όμως τον Δεκέμβριο βρήκε συμβόλαιο στους “βασιλιάδες”. Εκεί κατέγραψε 8 συμμετοχές έχοντας κατά μέσο όρο 4,1 πόντους και 3,0 ριμπάουντ σε μόλις 2,4 λεπτά ανά αγώνα και πριν λίγες ημέρες αποδεσμεύτηκε.

Advertisement

Τη Δευτέρα η ομάδα της Καλιφόρνια αποφάσισε να επανεντάξει στο ρόστερ της τον Τοσκάνο-Άντερσον, προσφέροντάς του ένα νέο συμβόλαιο 10ήμερης διάρκειας, κάτι που σημαίνει πως ο Σάσα Βεζένκοβ θα έχει έναν επιπλέον εσωτερικό “αντίπαλο” στη μάχη που δίνει για να κερδίσει λεπτά συμμετοχής.

Σημειώνεται πως ο Μεξικανός πλην των “πολεμιστών” έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Γιούτα Τζαζ και των Λος Άντζελες Λέικερς, μετρώντας 199 εμφανίσεις στο NBA.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Ο Μπαρτζώκας τον πιστεύει πολύ, αλλά ο τρόπος που διεκδίκησε αυτό που ήθελε ενόχλησε αρκετά τον Ολυμπιακό»

Τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Φίλιπ Πετρούσεφ και τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, αποκάλυψε ο Σωτήρης…