Την εικόνα που υπάρχει για τον τραυματισμό του Ματίας Λεσόρ λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο, μετέδωσε ο Νικήτας Αυγουλής μέσω των καναλιών Novasports.
“Μοιάζει να είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι φαινόταν τη στιγμή που βγήκε από το ματς και τη στιγμή που σφάδαζε στο παρκέ. Νεότερο δεν έχουμε. Η αποστολή θα ταξιδέψει αμέσως τώρα με το τσάρτερ. Θα είναι στην Αθήνα περίπου στις 6 το πρωί”, ανέφερε.
“Έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί να γίνουν κάποιες απεικονιστικές εξετάσεις, προκειμένου να δουν αν έχει γίνει κάποια ζημιά. Με το γλουτό έπεσε πολύ δυνατά. Στο γλουτό ήταν το μεγάλο τράνταγμα. Θα κοιτάξουν τις περιοχές εκεί στη μέση, μήπως έχει γίνει κάτι. Νομίζω ότι πια η κλινική του εικόνα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που ήταν όταν έφευγε από το παιχνίδι τραυματίας”, είπε.