Τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Ιτούδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αναζητούν ήδη οι ιθύνοντες της Φενέρμπαχτσε.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρέανι, πλην του Σάρας Γιασικεβίτσιους, ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης συγκαταλέγεται και ο Αντρέα Τρινκιέρι.
“Αρκετά ονόματα ως διάδοχοι του Ιτούδη. Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους είναι ο νούμερο 1 στόχος, αλλά και ο Αντρέα Τρινκιέρι εκτιμάται ιδιαίτερα. Υπάρχουν αξιολογήσεις σε εξέλιξη, χωρίς να αποκλείονται άλλα ονόματα”, έγραψε ο γνωστός ρεπόρτερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.
Υπενθυμίζεται πως ο Τρινκιέρι εργαζόταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι στην EuroLeague, πριν λύσει τη συνεργασία του με την Μπάγερν Μονάχου.